Европа. Няма начин да обиколите този континент и да не останете без дъх от естествената му красота, епичната история и безкрайното артистично и кулинарно разнообразие.

Европа често е наричана „Старият континент“ , в резултат от множеството доказателства, че земите ѝ са били населявани от дълбока древност (за това свидетелства най-старото ковано злато в света, древните селища и останки от хора, датирани отпреди над 40 000 години).

“Старият континент” е дом на някои от най-популярните и предпочитани забележителности, които голяма част от населението на другите континенти е виждала само на пощенски картички. В това чисто влизат Айфеловата кула, Триумфалната арка и Лувърът в Париж, Колизеумът в Рим, Наклонената кула в Пиза, каналите на Венеция, Окото на Лондон и много други.

Наздраве! Salud! Прост! Cin cin! À votre santé! Европа безспорно държи първенството за най-добрите нощни заведения в света. Берлин, Лондон, Будапеща и Белград – това са само някои от най-горещите точки, между които световно известните диджеи регулярно гастролират.