200+ Идеи за оригинален Коледен Маникюр за всеки вкус


Категория: Актуално

Автор: Кристина Патрунова

Последно обновена: 07.09.2022

Коледа е един от най-специалните и приказни празници в годината, което е идеална възможност да се поглезите с оригинален, а защо не и по-смел, пищен или блестящ маникюр, който не бихте си направили през останалото време на годината. Независимо дали сте вдъхновени от сладки зимни създания, Дядо Коледа и неговите елфи или класически коледни цветове, има голямо разнообразие от прекрасни маникюри, които да ви помогнат да уловите празничния дух.

За да ви улесним максимално сме подредили маникюрите по цветове, за да ви помогне в търсенето ако сте избрали цвят или за да ви помогне ако още не сте. Идеите за маникюр са подходящи за коледните празници и новогодишната нощ.

Съдържание на статията, разделени са по цветове:

Коледен маникюр в червено

Коледен маникюр в черно

Коледен маникюр в бяло

Коледен маникюр в телесен цвят и бежови тонове

Коледен маникюр в розово или лилаво

Коледен маникюр в сив или сребрист цвят

Коледен маникюр в синьо

Коледен маникюр в зелено

Изборът никак не е лесен, но е идеален момент да изпъкнете на коледно парти или семейна сбирка с красив коледен маникюр. Събрали сме оригинални идеи за маникюр за всеки вкус, идеи за маникюр за късни нокти, за дълги нокти, идеи за остър маникюр. Идеи за маникюр с брокат, по-семпъл и нежен маникюр. Някои от маникюрите бихте могли да си ги направите вкъщи. Ако рисуването не ви е сила, може да използвате и лепенки за маникюр, има много красиви водни лепенки, които са лесни за поставяне и в кратко време да имате прекрасен маникюр, без много усилия. Да разгледаме коледните маникюри в следващите редове.

Коледен маникюр в червено

Изборът на червен коледен маникюр, за коледните празници или новогодишната нощ, винаги е добър, тъй като е елегантен, празничен и е класически. Комбинацията с червено и златно, червено и зелено или която и да е комбинация на червения маникюр моментално се превръща в празнична. Напомня за Дядо Коледа, Рудолф, коледните подаръци, огънят в камината и всички коледни и топли моменти, които топлят сърцето ви.

Коледен маникюр в черно

Ако блясъкът и коледните цветове ви идват в повече за вашия маникюр, има красиви празнични и стилни варианти в черен цвят, които биха били добра алтернатива за вас. Подбрали сме красиви празнични идеи за маникюр в черен цвят за къси и дълги нокти. Разгледайте и идеите ни за маникюр за всеки сезон.

Коледен маникюр в бяло

Белият цвят  прекрасен избор за коледни нокти, идеите са много: снежинки, замръзнали коледни човечета, полярни мечки, истинска коледна приказка. Възможните комбинации са толкова много, бяло с нежен бежов цвят, френски маникюр със снежинки, а еленчето Рудолф е истински символ на коледния дух, който също може да го комбинирате с бели нокти. Разгледайте всички ни предложения за маникюр в бял цвят.

Коледен маникюр в телесен цвят или бежови тонове

Ако избягвате искрящите цветове, бежовите и кафявите цветове, биха били прекрасен избор за вас. Съчетани с лека коледна декорация или по-пищна такава, могат да бъдат прекрасен избор за коледен маникюр. В идеите за маникюр в бежов цвят, които сме избрали за вас отново не липсват еленчето Рудолф, коледни снежинки, полярни мечки и много други идеи. Разгледайте ги и си харесайте идеалните за вас.

Коледен маникюр в розово или лилаво

Розовият и лилавият цвят са от онези цветове, които никога няма да излязат от мода. Представляват приятна, сладка и ефирна гама, която успява да ни пренесе в романтична сцена само като ги погледнем. Ето защо решихме да ви дадем избор и от прекрасни идеи за маникюр в розов и лилав цвят.

Коледен маникюр в сив или сребрист цвят

Идеите за маникюр в сив или сребрист цвят ни пренасят в коледна приказка още щом ги зърнем. Снежинки, еленчета и брокат, имитиращ блясъка на снежинките в слънчев ден. Да разгледаме идеите в тези нюанси.

Коледен маникюр в синьо

Синият цвят, няма как да не бъде свързан с коледно настроение. В съчетание с едър или ситен брокат, златни елементи или семпъл дизайн и с лек акцент, би бил прекрасен избор за празничните дни и коледните партита.

Коледен маникюр в зелено

Идеите в зелен цвят никак не са за изпускане, замисляли ли сте се да си направите маникюр в зелено? Ако не сте, разгледайте нашите вдъхновяващи идеи за маникюр в зелен цвят. Няма как да не го свържете в украсената елха, снежинките, които бавно падат, докато вие сте на топло и ги наблюдавате през прозореца в очакване на празничните дни и коледното настроение.

Надявам се да сме успели да ви помогнем при избра ви за празничен маникюр, ще се радваме да споделите с нас в коментарите кои са вашите любими коледни маникюри. Весело посрещане на празниците!

За автора: Кристина Патрунова

Кристина Патрунова

Здравейте! Аз съм Кристина и съм пътешественик и травъл блогър. Пътуванията заемат голяма част от живота ми от години. Израснах и завърших в Испания, но България винаги е била в сърцето ми, затова се и завърнах тук. Опитвам да обиколя възможно най-много места из страната, за да наваксам изгубеното време, затова ще намирате и много публикации за страната и чужбина. Освен това в публикациите ми ще намерите възможно най-подробните и практични съвети за вашите пътувания.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.