Wayclix.com – как да планираме нашата почивка с няколко клика?


Категория: Туризъм

Автор: Saveti

Последно обновена: 26.02.2023

Сигурно на всеки от нас някога се е случвало преди пътуване да няма време или желание да организира сам пътуването си. Като се започне от намиране на най-изгодните самолетни билети, през приятно място за настаняване на удобна локация, забележителности и ресторанти, до това как да се придвижим от летището и обратно. Но всички тези проблеми вече имат решение – платформата Wayclix.com, разработена от българин.

Тя се различава от останалите с това, че събира на едно място всичко необходимо за планирането на вашата почивка, като най-ценното е, че можете да зададете, освен дати, и бюджета си. Тоест няма да е нужно да имате отворени няколко прозореца, можете да направите всичко в Wayclix, както от Desktop, така и от мобилния си телефон.

Уейкликс

Удобно, бързо и лесно – не е ли точно това, което търсим в забързаното ни ежедневие?

Но нека обясним как се случва всичко това, как работи и защо да дадем шанс на тази сравнително нова платформа.

Планирайте с лекота

Първото предимство е, че ще спестите време и усилия.

Достатъчно е да зададете дати, дестинация, брой пътуващи и бюджет, и ще получите готово решение.

Разбира се, това не означава, че не можете да променяте различните елементи, ако нещо не ви устройва. Има опция редактирай, като можете да ги променяте многократно, според вашите специфични желания.

Редактирай Уейкликс*Ако искате да разгледате по-детайлно, отворете снимката в нов прозорец или отидете директно на сайта.

Например, можете да изберете полет в определена часова зона, трансфер с градски транспорт, такси, UBER или кола под наем, както и настаняване в близост до избрано от вас място в града (напр. в определена зона със забележителности, ресторанти и т.н.). Постоянно ще виждате как направените промени се отразяват на общия бюджет.

полети

Понеже обикновено не се резервира всичко по едно и също време, можете да попълните в платформата цените на направените до момента резервации и да запазите плана си. При зареждане на този план в по-късен етап от планирането, цените на останалите ви резервации ще се актуализират. Има и опция да споделяте плана с близки и приятели, ако ще пътувате в компания.

Как работи платформата?

Сигурно се чудите как се случва всичко това и как можете да сте сигурни, че ще се покажат най-добрите резултати откъм качество и цена.

В този ред на мисли е важно да споменем, че проектът е осъществен със съдействието на skyscanner и kayak, които са лидери в търсачките за самолетни билети, настаняване и рент-а-кар на световно ниво. Колкото до трансферите между летища и места за настаняване, партньор на платформата е rome2rio. Забележителности и ресторанти в района също идват от друга търсачка.

Представете си, че функциите и данните от различни търсачки са обединени в една с цел да се улесни организацията на пътуването ви. След като събере необходимите данни, платформата „пресява“ и свързва тези данни в първоначално предложение.

Всички резултати се виждат нагледно на карта, която можете да центрирате, регулирате, както и да избирате нова локация.

трансфер Уейкликс

Най-лесно ще разберете като изгледате видеото и опитате сами:

Лични впечатления

Аз също опитах как работи Wayclix.com и останах приятно изненадана от резултата – платформата подбира страхотни места за настаняване с висок рейтинг според зададения бюджет в комбинация с билети и трансфер.

настаняване Уейкликс

Ако определите прекалено нисък бюджет, отстрани ще видите „реалистичен“ такъв.

Ако не искате да виждате билети с прекачване, можете да го отбележите.

Имайте предвид, че Десктоп и мобилната версия се различават леко, така че пробвайте и двете версии и вижте коя ще е по ваш вкус. Предимството на Десктоп версията е, че мащабът е по-голям, а мобилната е разработена по-скоро и ви дава възможност да планирате почивката си от телефон.

Wayclix.com – удобно българско решение, което може да ви улесни живота. Нека го подкрепим. =)

Бонус: Премиум акаунт за регистриралите се

Към момента, всеки регистрирал се в сайта (www.wayclix.com) получава безплатен постоянен Премиум Акаунт с отключени всички сегашни и бъдещи платени функции.


Ще се радвам да споделите личните си впечатления в коментар, след като изпробвате сами платформата. А ако имате въпроси, не се колебайте да ги зададете.

Прочетете още:

За автора: Saveti

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.