Централна Америка

Централна Америка е внушителният и малък ръкав от 522 762 km2, която обединява Северна Америка с Южна Америка. Централна Америка се състои от седем държави: Белиз, Гватемала, Ел Салвадор, Хондурас, Никарагуа, Коста Рика и Панама. Колонизацията, робството и имиграцията са изиграли важна роля в етническата промяна на населението и в резултат на това Централна Америка е смесица от множество култури, етнически групи, езици и традиции. Регионът е синоним на страст, мистицизъм, култура, слънце, плаж, пясък, богатство и вулканична топлина, с население, чиито родословия идват от стари и разнообразни култури, които, когато се слеят с европейци и африканци ги прави уникален и несравним регион.

Централна Америка позволява на пътешествениците да изпитат разнообразие от различни дестинации, където всяко преживяване задоволява любопитството на приключенците. Регионът е идеален за предприемане на пътуване с множество дестинации, където могат да се намерят комбинация от атракции, природа и различни култури, които ще обогатят изживяването на вашето пътуване. Това разнообразие, което го характеризира, се вижда в неговия уникален дух, който се движи в неговите каданси и понякога носталгични ритми, тържествеността на неговите ритуали, неговия религиозен синкретизъм, неговото гастрономическо наследство и митовете и легендите, наследени от гласовете на предците от Африка, преди Испанска Америка и Европа в един аромат и вкус.
Този рай концентрира внушителни и диви гори, пълни с птици и диви животни; неразгадаема и могъща плетеница от знаменателни и могъщи реки, артерии, които си проправят път от своите благословени източници до великолепните кратери, водопади и езера, които намират своя път към океаните, които „къпят“ централноамериканските брегове, пълни с девствени плажове, очакващи откритие и археологически обекти, които показват част от великолепието на древните култури.

Открийте Централна Америка от нейните отличителни области културни, природни, мистични, романтични, образователни, спортни и приключенски дадености.