Спестете пари с Airbnb!


Категория: Актуално

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 18.02.2018

spestete-pari-airbnb

Спестете пари с Airbnb!

Категория: Туризъм

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 18.02.2018

5/5 - (7 votes)

Ако обичате да пътувате, но все се чудите къде да отседнете, кой хотел да изберете за вашата почивка, дали ще останете доволни и обикновено има разминаване между очаквания и бюджет, Airbnb е една чудесна възможност да улесните търсенето си, а и да спестите пари!

От няколко години пътувам активно и съм отсядала на най-различни места, при приятели, по хотели, вили и т.н. Но Airbnb със сигурност е една от любимите ми опции стане ли дума за пътуване, и сега ще ви обясня защо:

  • За парите, които бихте дали за хотел, може да намерите много по-хубава къща или апартамент – много добри оферти за почивка
  • Снимките обикновено отговарят на действителността
  • Може да прочетете реални ревюта и оценки от хората, които вече са посетили местата, като няма скрити или изтрити коментари! Може да разберете всички плюсове и минуси на дадено място и да решите дали е за вас.
  • Ако изберете опцията да споделите къщата/апартамента със собствениците в друга държава, ще опознаете наистина местните и ще ви дадат ценни съвети за къде да хапнете и други полезни неща, които само местен може да ви разкрие.
  • Ако нямате регистрация, възползвайте се от моят линк: airbnb.com/c/giod355
    И получете 50 лева БОНУС за първото си пътуване!

Как работи Airbnb?

Ако имате по-голям апартамент, например тристаен, а вие живеете в една стая, може да решите да давате останалите 2 стаи под наем на туристи и хора, търсещи къде да отседнат в града, в който живеете. По този начин може да изкарвате добър допълнителен доход.

От тази възможност се възползват изключително много хора в чужбина, като голяма част имат цели имот, които дават под наем на достъпни цени и реално не спите в един и същи апартамент (ако не желаете).

Ето и линк, за да станете Airbnb хост.

Филтри

При търсенето има много филтри между които да избирате (като дали да е самостоятелно жилище или споделено, ценови диапазон, район и т.н.), като моят съвет е винаги да гледате коментарите, защото от тях разбирате най-ценната информация.

Положителното, ако сте с местни е, че често е включена домашно приготвена закуска, много любезно отношение и приятни разговори, което напомня на семейните хотели. Ако обичате да сте по-самостоятелни, разбира се, има и такава възможност.

Положителни страни

Хубавото на Airbnb е, че в повечето случаи имотите са много чисти, модерни и в пъти по-хубави и уютни от хотели и за същите пари като за хотел в по-далечен квартал, може да сте в центъра на града в жилищен блок, например. Определено има доста изгодни оферти.

Отрицателни страни

Минус е, ако не знаете английски, че комуникацията става главно на английски и все още няма българска версия на сайта, но има на различни други езици, сред които руски, немски, френски, италиански, испански и много други.

Разгледайте сайта и имайте предвид Airbnb като още една възможност, с която да пътувате дори с по-ограничен бюджет, като възможност да спестите пари и да получите ценни съвети от местните! Това не означава, че не може да намерите и много луксозни предложения с екстри и уникални гледки сред предложенията на сайта.

А и може да опитате с една нощувка на стойност 50 лева, които получавате като БОНУС, ако се регистрирате с моят линк: www.airbnb.com/c/giod355

Ако имате някакви въпроси или затруднения, ще се радвам да помогна! Надявам се статията да ви е била полезна!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.