Като естествено продължение на 101 уникални пожелания за сватба, тази статия идва на помощ за тези от вас, които се затрудняват да намерят най-подходящото сватбено пожелание. Ако не ви се четат всички 101, ето една по-съкратена версия с нови свежи идеи.

Лесно е – изберете едно от нашите 21 оригинални предложения, персонализирайте го като добавите няколко свои собствени думи… и ще получите уникален поздрав за Специалния ден на вашите близки.
сватбени пожелания

Чувствени пожелания за сватба

 1. Нека вашата любовна история да е толкова вълшебна и очарователна, колкото тези в приказките! Поздравления!

 

 1. Бракът е комбинация от две души, които се сливат в една на този специален ден! Желая ви много щастлив и благословен брачен живот!

 

3. Нека любовта, хармонията и разбирането да бъдат неугасващата цел на вашия брачен съюз! Поздравления!чувствени пожелания за сватба

 1. Времето лети и нещата се променят, но искрено се надявам любовта ви един към друг да остане непокътната. Поздравления!

 

 1. Силно вярвам, че светът съществува само заради любовта между хората. И вие сте най-красивият пример за това! Бъдете щастливи! Поздравления за сватбата!

 

 1. Пожелавам ви този специален ден да бъде началото на най-доброто време в живота ви. Най-искрените поздравления за булката и младоженеца!

 

 1. Всяко младо семейство е изпълнено с планове и мечти за светло бъдеще. От все сърце ви пожелавам всички ваши да се сбъднат!

 

 1. Търпението, честността, грижата и доверието са изпитаната рецепта за семейно щастие. Поздравления за вашата сватба и късмет в съвместния живот!

 

 1. Нека вашият съвместен живот да бъде изпълнен с незабравими моменти и безкрайна нежност! Поздравления!

Поетични сватбени пожеланияпоетични пожелания за сватба

 1. Нека вашето семейство да бъде като остров на мира и спокойствието в този побъркан свят. Поздравления за сватбата!

 

 1. Вярвам, че такава прекрасна двойка е “обречена“ на успех и щастлив семеен живот. Поздравления за сватбата!

 

12. Желая любовта ви да расте всеки ден! Бъдете точно толкова щастливи заедно през целия си живот, както сте на сватбата!

 

 1. Целият свят обича любовни истории с хубав край – те изпълват сърцата ни с надежда и радост. Бъдете една такава! Най-добри пожелания на сватбата ви!

 

14. Нека вашият брак да бъде като безоблачно нощно небе, изпълнено с блестящи звезди от любов, радост и нежност! Сърдечни поздравления!

 1. Специално пожелание за вас, прекрасна двойка: нека любовта, която цъфти в сърцата ви, да бъде само основата, върху която трябва да се построят по-големи ‚паметници‘ на единството и взаимността. Поздравления!

 

 1. Вие сте истински щастливи, че сте се намерили! Желая ви цялото щастие на земята. Поздравления!

 

 1. Всяка сватба е начало на безкрайна споделеност … споделени разходки в дъжда, споделена вечеря, грижа един за друг и любовта, която носи брака. Поздравления!

 

 1. Щастливият мъж се жени за жената, която обича. По-щастливият мъж обича жената, за която се е оженил. Бъдете сплотени! Поздравления за сватбата!

 

 1. Вие двамата сте толкова уникални и красиви…точно като любовта, която споделяте! Щастлив/а/ съм да споделя този специален ден с вас! Поздравления!

 

 1. В бедност и богатство, в болест и здраве …вие сте най-прекрасната двойка! Обичайте се истински и непрестанно! Поздравления!

 

 1. Нека рози пътят ви да украсяват, живейте в прегръдките на любовта, нека всяка ваша мисъл… бъде сбъдната мечта!

Надявам се да съм била полезна!

Ако сте на сватбена вълна, ето още нещичко за вас: 

Най-добрите 45 идеи за подарък за Сватба

11 Оригинални идеи за вашата сватба

10 неща, които трябва да знаете, когато организирате вашата сватба

младоженци

21 чувствени пожелания за Сватба
5/5 от 1 гласа

Напишете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Facebook Comments ...