Подаръци за Коледа – каква би била Коледа без тях?

Коледните подаръци носят радост както на получателите, така и на който ги прави. Понякога носят и големи дози стрес, особено като изборът се остави за последния момент. И все пак правилните коледни подаръци правят Коледа още по-магически празник. Правилни далеч не означава скъпи, важното е винаги да се съобразите с предпочитанията на получателя.

Чудите се какво да подарите на близките си за Коледа? Ще опитаме да ви помогнем с някои нови идеи.

Пазаруване онлайн

Ако нямате много време на разположение, може да спрете на закупуване на подаръците онлайн. По този начин ще си спестите часове обикаляне по магазините, а и може да спестите някой лев, тъй като онлайн  може да намерите доста изгодни предложения. Може да погледнете сайта Dreboliiki.com за свежи идеи.

онлай пазаруване Коледа

Ако все пак не ви допада идеята да не можете да видите и да „пипнете” подаръка, то тогава набележете си няколко идеи и места и побързайте. По-добре е да имате няколко нахвърляни идеи, отколкото да обикаляте без посока.

Ето и още няколко идеи:

Книги

Коледа е празник, за който книгите ми се струват изключително подходящ подарък.

книга подарък
Като може да се спрете на традиционна книга или комплект от книги (цяла поредица) с панделка или да заложите на електронни книги.

подарък е-книга

Жанрът винаги трябва да е съобразен с вкусовете на получателя. Може да прибавите шоколад или любими бонбони към подаръка.

Сладки изкушения

Сладките изкушения също са хубав начин да зарадвате близките си, като може да се спрете на коледни или по-различни сладки според интересите на човека. сладкиши в чаши

Сладки изкушения, ако е фен на модата:

сладки изкушения за нея

Ароматни свещи

Зимните празници се свързват със седене вкъщи на топло и уютно. Комплект стилни ароматни свещи (ако човекът си пада по тези неща) може да е подходящ подарък по случая. Или каквото друго се сетите, което ще направи седенето вкъщи по-приятно.

уют

Кристален звук

Добър избор може да са оригинални слушалки, с които получателят да слуша любимата си музика и филми с още по-кристален звук.

слушалки подарък

оригинални слушалки

А ако човекът спортува, може да му вземете спортни слушалки: по-извити и направени така че да не падат по време на упражненията.

Ваучери или резервация за SPA

Студеното време навън и заснеженият пейзаж със сигурност са добра предпоставка, за да поглезите любимата,  близка приятелка или майка си със SPA процедури. Почти няма жена, на която този избор да не допадне.

СПА

Ски почивка

Ако вашият човек е любител на зимните спортове, защо не го зарадвате със ски почивка? Със сигурност ще се зарадва да покори още някои върхове или ски писти!

ски почивка

Освен това може да се спрете на част от ски или сноуборд екипировката.

Билети за мечтана дестинация

Като сме на вълна почивки, ако се чудите какво да подарите на много близък ваш човек, защо не му подарите билети за любима негова дестинация? Със сигурност знаете, че колкото по-рано запазите билети, толкова по-изгодно излиза.

По този начин ще му дадете повод да се радва още от зимата и със сигурност ще си изкарате страхотно! А защо не и до някоя екзотична дестинация…подарък пътуване

Сбъднато желание

Казват, че на Коледа стават чудеса. Помислете добре какво ви е споделял, че иска най-много вашият близък човек, за какво мечтае и му го подарете, може би точно с това послание.

сбъдната мечта

Несъмнено ще направите празникът му незабравим!

Поднесено с любов

Винаги влагайте желание и чувство, когато се отнася за близки хора. Не се опитвайте да отбиете номера и бъдете сигурни, че ще бъде оценено!

За да не повтарям някои от другите подходящи идеи вижте 43 идеи за подарък за Коледа.

 

Весело изкарване на празниците и успех в търсенето!

 

Още идеи за подарък за Коледа
4.7/5 от 14 гласа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.