С наближаването на коледните празници започва и лудият маратон в търсене на подаръци. Как да изберем коледен подарък? Да улучим подходящия подарък за всеки, обаче, определено не е лесна задача. Би трябвало да бъде такава, за човек, който познаваме така добре, като половинката или мъжа си.

Въпреки това невинаги е така и оставаме без добри идеи до последните няколко дни, които ни остават за покупки и изпадаме в паника. А рискът от лош избор дебне зад ъгъла! Има някои неща, които по-добре да избягваме при избора на подарък за половинките си.

Нека видим и 5 неща, които да не подаряваме за Коледа на партньора си.

  1. Когато търсим идея за коледен подарък за нашия съпруг/партньор искаме да бъдем колкото се може по-оригинални. След години заедно, обаче, той вероятно вече има всичко онова, което му харесва най-много. Затова със сигурност не бива да повтаряме подаръка, освен ако излишно не бъде пожелан. Освен ако не е заклет любител на класическия стил, избягвайте вратовръзките. Ако не са му по вкуса, това ще бъде доста безполезен подарък и в крайна сметка нежелан. Все едно му натяквате да носи нещо, което той просто не харесва. Избягвайте.
  2. Друго нещо, което се използва твърде често за подарък на мъжа са чехлите. Те несъмнено са полезни за релаксиращи моменти и са удобни за носене вкъщи, но със сигурност не са много вдъхновяващ избор. Ако наистина искате да подарите обувки за Коледа, по-добре би било да се спрете на маратонки (още повече, ако вашият партньор е любител на спорта). И все пак не е задължително да е фитнес маниак: със сигурност маратонките ще му харесат много повече от чифт чехли.
    чехли
  3. Конкуренция на чехлите е пижамата (или бельо / чорапи). Един от най-популярните подаръци за Коледа. Пижамата е спасителна сламка за тези, които не могат да намерят други идеи за празниците. Опитайте се да я избегнете на всяка цена, освен ако наистина не е нужна на вашия партньор. Пижама с герой от любим сериал или филм може да е добра идея, ако имате фанатичен мъж … Но във всички други случаи за предпочитане е нещо друго.
  4. Да подарите някакъв предмет от рециклирани материали за Коледа не е добра идея, дори и да бъде оценена от мъжа ви. Дори той да не го осъзнава, това все пак е малко тъжен избор за партньор. Несъмнено можем да намерим нещо по-специално за него, като добавим малко фантазия.
    разочарован
  5. А понякога, ние жените, обичаме да хитреем. Подаряваме на половинката си нещо, което се харесва много повече на нас отколкото на него. Това със сигурност не е най-добрата идея за подарък за Коледа! Ако той не се побърква при мисълта за СПА и фитнес центрове, няма смисъл да му подарявате такъв уикенд.

Стремете се, въпреки изкушението, да останете възможно най-близо до неговите вкусове. Опитайте се да разберете дали има нещо, което сте пропуснали сред неговите хобита и интереси. По този начин ще сведете до минимум риска от грешки при избора на коледен подарък.

И никога не забравяйте:

5 неща, които да не подаряваме за Коледа на партньора си
4.5/5 от 8 гласа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.