Как да изберем коледен подарък?


Категория: Идеи за подарък

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 21.11.2018

Коледни подаръци

Как да изберем коледен подарък?

Категория: Идеи за подарък

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 21.11.2018

5/5 - (9 votes)

И ето, че коледните празници чукат на вратата. Всяка година с наближаването на коледните празници идва и дилемата какво да подарим на близките си: оригинални коледни подаръци ръчна изработка, изработени от рециклирани материали или по-изискани такива? Нещо типично коледно или друго, което няма нищо общо?

Ще се опитаме да ви дадем някои полезни съвети, за да изберете подходящ подарък по най-добрия начин.

Всички молове са пълни и сякаш все не можем да намерим това, което търсим… Най-вероятно, защото не знаем какво е то и гледаме напосоки.

Съвет номер 1: Не чакайте последния момент!

последен момент

Има толкова голямо разнообразие от неща и преживявания, които може да подарим на любимите си хора. Ще пробвам отново да събера някои от по-интересните идеи, които може би знаете, но ви бягат от ума точно когато ви трябват.

Съвет номер 2: Преди да излезете, направете план!

план

Хаотичното обикаляне рядко води до положителни резултати или до такива, които да ви удовлетворяват напълно. Избирате нещо от паника и страх, че ще останете без подарък за любимия човек. Точно поради тези причини преди да излезете, ако ще пазарувате по магазини: седнете и помислете на кого какво искате да купите. Или поне в каква насока. Направете списък, ако трябва. Така ще ви е много по-лесно, пък ако случайно ви хареса нещо друго – винаги може да го смените.

Друг вариант е да поръчате онлайн, но отново не в последния момент, тъй като както се досещате по Коледа доставките може да се забавят.

Ако се спирате на персонализирани подаръци, също имайте предвид, че може да има много поръчки и да им е нужно повече време.

Съвет номер 3: опаковайте красиво и коледно самите подаръци!

опаковане

Дори и да се казва, че опаковката не е важна, в случая с подаръците не е точно така. Красивата опаковка винаги допринася за по-голямо удоволствие и показва старание от ваша страна! Така че може да купите и сами опаковъчна хартия и да развихрите въображението си. Ако не ви бива в тези неща, накарайте друг да го направи вместо вас.

Още ценни съвети за закупуване на коледни подаръци

С помощта на малко изобретателност може да намерим полезни, симпатични подаръци и най-вече, които не струват цяло състояние. Ще ви дадем няколко напътствия за улесняване намирането на правилнияТ коледен подарък и, за да се ориентирате из „джунглата” от идеи и новости, които виждате наоколо. Новости, които ви се виждат все едни и същи.

Да улучите подаръка

точният подаръкПреди да преровим света в търсене на най-оригиналния или нашумял коледен подарък, обаче, нека спрем за момент, за да помислим дали всъщност това, което търсим не се харесва повече на нас, отколкото на получателя. Трябва да опитаме се да се съсредоточим върху личността на човека, върху неговите вкусове и неща, които предпочита: само по този начин може да отсеем  няколко най-добри варианта за коледен подарък, между които да избираме.

За всеки човек е достатъчно просто да улучим правилния коледен подарък. Не е нужно, нито да е най-скъпият, нито най-новият. Всичко се свежда до личните предпочитания. Припомняйте си го през цялото време.  Помислете на какво се радва най-много този човек и, ако няма общо с Коледа, може да добавите коледен дух чрез опаковането на подаръка или чрез нещо дребно.

Посещение на коледните базари

Коледните базарчета често биват подценявани, но по щандчетата могат да се намерят доста интересни и симпатични подаръци и то на по-ниски цени в сравнение с магазините. Един от тези коледни базари за гр. София е Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia в Градската градина.

Посетете  моловете

Който не си пада по коледните базари, може да се разходи по моловете и да се възползва от коледните намаления (вариращи от 30% до 70%). Но имайте предвид, че колкото повече наближават празниците, толкова по-трудно става разминаването в магазините.

Поръчайте подаръците по интернет

Вече е установено, че пазаруването онлайн е много удобно. Може да спестите време и бутане по магазините, разглеждайки спокойно всичко налично. Внимавайте само с избора на сайт и  вземете сериозно под внимание времето за доставка. Все пак, не искате да останете без подарък за любимите хора и да им кажете, че Дядо Коледа е закъсал с шейната. Освен това, по интернет може лесно да поръчате и персонализирани подаръци.

Дядо Коледа

А сега, ето и конкретни 63 идеи за подарък за Коледа.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.