Всяка година с наближаването на коледните празници идва и дилемата какво да подарим на близките си: оригинални коледни подаръци ръчна изработка, изработени от рециклирани материали или по-изискани такива? Нещо типично коледно или друго, което няма нищо общо?

Ще се опитаме да ви дадем някои полезни съвети, за да изберете подарък по най-добрия начин.

Ценни съвети за закупуване на коледни подаръци

С помощта на малко изобретателност може да намерим полезни, симпатични подаръци и най-вече, които не струват цяло състояние. Ще ви дадем няколко напътствия за улесняване намирането на правилнияТ коледен подарък и за да се ориентирате из „джунглата” от идеи и новости, които виждате наоколо. Новости, които ви се виждат все едни и същи.

Да улучите подаръка

точният подаръкПреди да преровим света в търсене на най-оригиналния или нашумял коледен подарък, обаче, нека спрем за момент, за да помислим дали всъщност това, което търсим не се харесва повече на нас, отколкото на получателя. Трябва да опитаме се да се съсредоточим върху личността на човека, върху неговите вкусове и неща, които предпочита: само по този начин може да отсеем  няколко най-добри варианта за коледен подарък, между които да избираме.

За всеки човек е достатъчно просто да улучим правилния коледен подарък. Не е нужно нито да е най-скъпият, нито най-новият. Всичко се свежда до личните предпочитания. Припомняйте си го през цялото време.  Помислете на какво се радва най-много този човек и ако няма общо с Коледа, може да добавите коледен дух чрез опаковането на подаръка или чрез нещо дребно.

Посещение на коледните базари

Коледните базарчета често биват подценявани, но по банките не по-малко често могат да се намерят доста интересни и симпатични подаръци и то на по-ниски цени в сравнение с магазините. Скоро ще обявим и кога и къде ще се провеждат коледните базари за 2015 година за различните градове.
Вече може да посетите коледния базар в столицата ни (Deutscher Weihnachtsmarkt Sofia): намира се в Градската градина (където е и Народния театър „Иван Вазов“), разгледайте и непременно си поръчайте горещ шоколад!

Посетете  моловете

Който не си пада по коледните базари, може да се разходи по моловете и да се възползва от коледните намаления (вариращи от 30% до 70%). Но имайте предвид, че колкото повече наближават празниците, толкова по-трудно става разминаването в магазините.

Поръчайте подаръците по интернет

Вече е установено, че пазаруването онлайн е много удобно. Може да спестите време и бутане по магазините, разглеждайки спокойно всичко налично. Внимавайте само с избора на сайт и  вземете сериозно под внимание времето за доставка. Все пак не искате да останете без подарък за любимите хора и да им кажете, че Дядо Коледа е закъсал с шейната. Освен това по интернет може лесно да поръчате и персонализирани подаръци.

Не търсете коледните подаръци в последния момент

Най-доброто нещо, което може да направите, е да планирате купуването на коледните подаръци много рано, за да бъдете сигурни, че ще намерите това, което търсите и ще избегнете вредните и обикновено неползотворни препускания в последната минута.

Дядо Коледа

Ето и 43 идеи за подарък за Коледа.
Как да изберем коледен подарък?
5/5 от 9 гласа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.