Свежи идеи за персонализирани подаръци


Категория: Идеи за подарък

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 18.07.2016

персонализирани подаръци

Свежи идеи за персонализирани подаръци

Категория: Идеи за подарък

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 18.07.2016

4.7/5 - (21 votes)
Защо да изберем персонализирани подаръци пред цялото многообразие от какви ли не стоки на пазара?

Всеки от нас би се зарадвал, ако получава по-често подаръци, няма спор. Може би никога не си е мечтал да се сдобие със звезда на славата, например, но пък определено ще подскочи от жеста, ако му я връчите.

Вариантите са много, а и са за предпочитане пред цялата палитра от стоки на пазара, които също бихте могли да използвате за подаръци, когато има повод.

Но само, ако те са предназначени лично за получателя, могат да въздействат така силно и директно на настроението му. А когато някой има празник, то заслужава цялата тази суматоха около себе си.

Несъмнено вие ще демонстрирате специално отношение и ще засвидетелствате внимание към човека, на когото дарявате персонализирания подарък.

Супер баба

Пред вас може би стои „Супер баба“, която често се грижи за любимото си внуче и отменя родителите в натовареното ежедневие. Тя заслужава да бъде отличена със златна купа с надпис, което ще я развълнува от сърце и ще я умили, защото ще осъзнае, че вие сте й благодарни за всяка минута помощ.

грамота

А може би „Супер мама“ скоро не е имала шанса да й се напомни, че е много специална и отдадена на цялото семейство, затова тя е незаменима и всички наоколо са готови да й отвърнат със същото (поне). Не пестете усмивките на близките си, защото това е единствената инвестиция, която се отплаща сто процентово. Достатъчно е да видите искрите в детските очи, след като те са имали възможността да се почувстват като звезди. Тогава разбирате, че в такива мигове няма нищо по-ценно от вниманието оказано чрез персонализирания подарък.

Подаръци за влюбени

Влюбените могат да си подарят еднакви чаши с послания, рамка за снимки, възглавнички, бутилка вино или ликьор, любовен катинар, колаж със снимки и текст, шоколад със снимка, писмо в бутилка, гравиран ключодържател и какво ли не още. Съществуват и любовни сертификати, като доказателство за сплотената връзка между двама души.

Когато трябва да изберем изненада за човек, който не ни е роднина или приятел, ние се затрудняваме, тъй като нямаме представа какво може да му хареса. И тогава няма да сбъркате, ако се спрете на персонализацията! Ако е учител, може да го поздравите с грамота, ако е колега, може да се появи на корица на списание, или пък е приятел – тогава му купете бутилка  уиски с етикет, или нестандартна чаша, защото всеки обича да релаксира вечер пред телевизора с качествено питие в ръка.

подарък етикет със снимка

Персонализирани подаръци за новородени

За новородените е почти задължително да започнат живота си с персонализирани подаръци. Тук изборът е доста голям. Те са прекалено малки, за да го оценят, но въпреки това албум за снимки и спомени, би бил възможно най-милият сюрприз за семейството. Може да допълните комплекта с лигавник за хранене и с табелка за стена. Тук може да разгледате още много идеи за подарък за малки деца.

В зависимост от пола на детето и доколко ви е близко, сами ще прецените кой е удачният подарък за него. За щастие в интернет вече се срещат достатъчно предложения, от които да черпите идеи.
лигавник подарък

Нали не сте забравили, че най-важното е подаръците да се избират и да се връчват с любов, тогава винаги са необикновени и забележителни! А тук можете да откриете всички подаръци, за които четохте по-горе.

Не забравяйте настроението!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.