Brands.bg – това не е поредният бизнес каталог!

Идеята на тази платформа е доста по-амбициозна и възвишена от това да събере на едно място фирми, които да си платят, за да фигурират в нея.

Идеята е да се върне доверието в българския бизнес, да се популяризира, да може самите хора да си помагат и съдействат за избор на лекар, зъболекар, козметик, водопроводчик, механик и какво ли още не.

Става дума за големи и малки бизнеси, дори еднолични.

Предполагам всеки от вас е изпадал в ситуация, в която не е знаел към кого да се обърне: дали за уеб услуга, дали за ремонт вкъщи, дали за колата си, дали за собственото си здраве… Тогава повечето хора какво правим? Обръщаме се към познати или търсим в интернет.

Да, а идеята на Brands.bg е да събере цялата тази информация на едно място, като всеки коментар към дадена фирма или услуга да бъде аргументиран и платформата да стане толкова влиятелна, че самите фирми да се стремят да не крият нищо и да не се страхуват да застанат зад името си и срещу критиките на потребителите си с цел подобряване на бизнеса.

Това е проект, замислен с много страст, въплъщение на силно желание за промяна. Нека го подкрепим!

Призивът ми е да добавяте фирми или професионалисти, от които сте доволни, като единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате и да коментирате. Не говорим за неоснован „хейт”, а за обосновано мнение, било то положително или негативно. Замислете се, че по този начин, ако Brands.bg се популяризира достатъчно, ще може често да прибягвате към него и да ви помага.

Това е целта – помощ за потребители, но и помощ за самите бизнеси.

Защо българинът Петко да не популяризира малката си фирма за производство на сладка и полезни продукти от билки, например. Ако хората са доволни от него и другите хора видят това, това определено ще е от полза за всички.

Време е механизмът да се промени и да се гледа клиентът да е доволен, а не да бъде прецакан. Най-успешните фирми следват този модел и съответно резултатите са налице.

Защо да не дадем тласък и на българския бизнес? Защо не му помогнем?

За хората, които ще кажат, че българският бизнес не струва и в чужбина се справят по-добре, мога да изведа няколко факта, които да оспорят това твърдение.

Знаете ли, че едни от най-големите фирми за дрехи  шият дрехите си именно в България? Знаете ли, че едни от най-големите аутсорсинг компании имат седалища именно в България? Знаете ли, че въздушните възглавници на световно известни автомобили се произвеждат именно в България? Знаете ли, че всичко това се прави от българи, защото работната ръка тук е по-евтина? А защо не си зададем въпросът: защо не го правим за българския бизнес? Защо повечето най-добри продукти, произведени у нас трябва да бъдат приписвани на чуждестранни фирми?

Този текст не е написан просто с цел реклама, надявам се да съм докоснала поне част от вас и ако имате поне малко желание за промяна, призовавам ви да се включите!

Нека направим България едно по-добро място, едно място, където младите да искат да живеят и да се развиват, където качеството и здравият труд да бъдат оценявани, където прозрачността да бъде приоритет.

Промяната тръгва от нас!

Ако идеята ви харесва, споделете я, нека достигне до повече хора.

Инициатива – Да подкрепим българския бизнес!
4.5/5 от 8 гласа

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.