6 вида хора, с които да не тръгваме на път


Категория: Туризъм

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 14.12.2017

дружки

6 вида хора, с които да не тръгваме на път

Категория: Туризъм

Автор: Джорджа Де Марки

Дата: 14.12.2017

4.7/5 - (12 votes)

Има няколко типа хора, които е по-добре да избягваме по време на пътуване, за да не превърнем ваканцията си в кошмар.

Когато имаме почивни дни и искаме да отидем на море, планина или просто в друг град или държава, винаги идва въпросът с кого да отидем и да споделим емоциите от самото пътуване. Някои хора обичат да пътуват сами, други със семейството, с близки приятели или с организирани групи с непознати хора.

Има и хора, които не обръщат внимание на това с кого ще пътуват, важното е да са в компания и да не са сами и тръгват, с който се съгласи. Внимавайте! За целта трябва или да сте мноооого толерантни или да внимавате малко повече при избора на дружка за път, защото грешният избор би могъл да доведе до разваляне на така очакваната почивка.

Може би ще се попитате: кои пък са тези хора, които биха могли да превърнат мечтаната почивка в ужасен кошмар?

Това са 6 типа хора, които биха могли да влудят и най-толерантния сред вас, защото едно е да прекарате една вечер с някого и съвсем друго е да споделите повече дни и вечери точно по време на почивката си.

Ето ги и тях:

1. Мрънкащите

мрън

Към най-дразнещите спътници със сигурност спадат хората, които се оплакват постоянно, които все са недоволни и правят от мухата слон. Не стига, че не се наслаждават на почивката, а и я правят непоносима за вас, ако сте избрали тяхната компания. Ако това е половинката ви… бягайте! 😀

2. Пристрастените към телефоните

пристрастени към телефоните

Живеем в такова време, в което почти всички споделяме в социалните мрежи какво се случва с нас, но има хора, които просто прекаляват. Качват снимки от всяка крачка и през цялото време са залепени за телефона си. Проверяват всичко до най-малкия детайл, заведения, места, без да могат да се отпуснат за момент и да импровизират. Ако вие сте друг тип човек, по-добре избягвайте такива хора или сключете „сделка” колко време ви е позволено да прекарвате на телефоните си. Това включва и говоренето по телефона, тъй като докато сте на път, не е особено приятно спътникът ви постоянно да разговаря с някой друг.

3. Дърдорковците

дърдорковци

Като стана дума за говорене, място номер 3 печелят дърдорковците. Понякога,  пред красив залез, природна забележителност или просто, докато се печем на слънце на плажа, е приятно да се насладим на малко тишина. Ако сте тръгнали с човек, който никога не млъква, определено би могъл да ви изнерви.

4. Стиснатите

скруч

Ясно е, че всеки има бюджет за своето пътуване, но да тръгнете на път с човек, който цепи стотинката на две за всяко нещо и отхвърля всякакви идеи, за да спести пари е истинско мъчение. Хубаво е да обсъдите най-основните неща, когато тръгвате на път с някого, за да няма прекалено разминаване.

5. Вечно закъсняващите / туткащите се

late

На почивка няма точен час и е хубаво да не бързаме за срещи и ангажименти, но ако сте избрали повече дестинации или нямате достатъчно време, точността е едно от важните качества.

Прекаленото туткане на другия, съответно дълго чакане за вас, със сигурност може да ви изнерви, особено ако другият се прави, че нищо не е станало.

6. Многознайковците

многознайковци

Накрая, може би най-лошите от всички са многознайковците или иначе казано експертите по всички въпроси, които философстват надълго и нашироко и винаги знаят по-добре от вас къде, какво и как да направите. А ако случайно не ги послушате и се окажат прави… горко ви!

Така че бъдете внимателни с кого тръгвате на път, важно е да ви е възможно най-приятно и да останете с хубави спомени!

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Коментари (0)

Все още няма коментари.